BBQ & Schotels

BBQ & Kant-en-klaar opgemaakte schalen

Op het gebied van BBQ en schotels bieden we heel veel!

Allereerst een grote verscheidenheid aan schotels die we in overleg met u samenstellen. Bijvoorbeeld met diverse soorten verse vis in kleinere stukjes, zodat ze geschikt zijn voor een avondje gourmetten, fonduen of grillen. Eventueel aangevuld met huisgemaakte sauzen, kruidenboter en zeekraal.

Verder kunnen wij opgemaakte ovenschalen, sushischalen, fruit de mer schalen en kreeftenschalen op een prachtige manier opmaken. Zodat genieten het enigste is wat u nog hoeft te doen.

Tevens kunnen wij voor u een grote verscheidenheid aan BBQ-pakketten samenstellen, waaronder vuurvaste schaaltjes gevuld met verse vis en schaaldieren, afgewerkt met verschillende kruiden, groenten en marinades. Deze kunt u zo op de BBQ (of in de oven) plaatsen. Uiteraard kunnen wij ook verschillende vis- en garnalenspiesen voor u samenstellen.

TIP: hele gevulde Zeebaars, zonder graat!

In samenwerking met BBQ-specialist Maarten van de Sande verzorgen wij complete BBQ’s met vis, vlees, salades, sauzen, etc… en indien gewenst compleet met BBQ apparatuur, bestek, etc…

Zelfs de afwas hoeft u niet te doen!

 

Top