Fusilli met bladspinazie, kabeljauw en rode ui-roomsaus

Koken met kabeljauw
Kabeljauw kun je in zijn geheel, in moten of als filets kopen. Je kunt de vis op vele manieren bereiden. Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en daarom kun je er eindeloos mee combineren.

    1. Breng een pan water met zout aan de kook.kabeljauw-culy
    2. Snijd de uien in ringen.
    3. Snijd de bevroren kabeljauwfilets in stukken van 3 cm.
    4. Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking.
    5. Smelt ondertussen een klontje boter in een koekenpan en bak de uienringen in 5 minuten lichtbruin.
    6. Bak 2/3 van de spinazie met de uien mee en laat in 2 minuten slinken.
    7. Voeg daarna de Boursin en kabeljauw toe en laat nog 12 minuten op middellaag vuur doorgaren.
    8. Roer de rest van de spinazie door de saus en breng op smaak met peper en zout.
    9. Verdeel de pasta en de saus over de borden en serveer desgewenst met een frisse salade.

    10. Eet smakelijk.

 

Meer Kabeljauw >>>>

bron-culy

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Top